Om Junis

IOGT-NTOs Juniorförbund är en organisation för barn och ungdomar och kallas Junis. Vi är ungefär 22 000 medlemmar i hela landet - de flesta är under 14 år. 1 500 medlemmar är ledare i alla åldrar. I Jönköpings Distrikt har vi ca 3.200 medlemmar och 100 ledare. Ledarna jobbar i juniorföreningarna. Vi har ungefär 300 föreningar runt om i Sverige. I en förening kan du till exempel få prova på teater, gå på äventyr, åka på läger, dansa på ett häftigt disco och mycket mer!

Som medlem i JUNIS får du lova att inte använda droger. Nykterhetslöftet, som det kallas, betyder att du inte använder alkohol och andra droger. I Junis kan du umgås med andra i en drogfri miljö. Senast det år du fyller 12 år avlägger du löftet om nykterhet.

Tänk att få komma till en Junis-aktivitet där det är roliga ledare, kul aktiviteter och många nya och gamla kompisar. I Jönköpings distrikt finns det många aktiviteter som du kan vara med på. Om du klickar på rubrikerna till höger ser du vilka aktiviteter som är inbokade den närmaste tiden. Välkommen med på våra aktiviteter!

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00